top of page

Şimdi de ATV'nin Rengarenk Dizisi İçin Tasarladık.

Sizlere güzel haberler vermeye devam ediyoruz. Sefa, bundan böyle dünyaca ünlü Houzz.com adresinde olduğumuzu geçen hafta sizlere söylemişti. O zaman güzel mi güzel bir haber de ben patlatayım.


Kardeş Payı, Kaçak Gelinler ve Adanalı gibi birbirinden güzel dizilere imza atmış olan NTC Medya'nın yeni dizisi Rengarenk 8 Temmuz Cuma akşamı ATV ekranlarında. Biliyorum tam bir reklam metni gibi oldu. Peki bu güzel dizinin bizimle ne alakası var?


Gelin anlatayım...




Rengarenk dizisi çok tatlı bir senaryoyla ve birbirinden yetenekli oyuncularıyla çekimlerine çoktan başladı. Rengarenk dizisinin baş rollerini, Kaçak Gelinler dizisinden hatırlayacağımız Selin Şekerci (Renk) ve Fatmagül'ün Suçu Ne dizinden tanıdığımız Kaan Taşaner (Can) paylaşıyor. Dizinin yönetmenliğini ise yine birbirinden güzel dizilere imzasını atmış olan Kerem Çakıroğlu yapıyor.




Renk ve Can'ın ilginç mi ilginç tanışmalarıyla başlayan güzel bir aşk hikayesini konu alacak olan dizinin 3 fragmanı yayınlandı. YouTube üzerinden izleyebilirsiniz. İzninizle soruyu tekrarlamak istiyorum;


"Peki bu güzel dizinin bizimle ne alakası var?"

​Hemen anlatayım...



Kaan Taşaner'in canlandırdığı Can karakteri, hayvan severliğiyle meşhur İzmir'de veterinerdir. Kendi evinin bahçesinde güzel bir klinik işleten Can'ın iç mekan mobilyaları arasında Kadir'in Atölyesi'nin masif ürünleri de yer alıyor.


Çok güzel bir şekilde, özenle döşenmiş bir köşkte yaşayan Can'ın evini biz çok sevdik, doğruyu söylemek gerekirse birazcık da içimiz düştü. İzmir'deki evimizin hemen iki sokak altında dizinin çekiliyor olmasından dolayı sık sık şeker, tuz vesaire isteme bahanesiyle dizi setini ziyaret ediyoruz. Sizlere Can'ın evinden fotoğraflar da paylaşacağız ara ara. Böyle güzel ve tatlı bir dizinin yapımında, çorbasında tuzumuzun olmasının sevincini ve gururunu yaşıyoruz.


Dizi seti için özenle hazırladığımız Kontula Masif Fotoğraflık, Kontula Masif Şaraplık ve Kontula Masif Kasa tasarımlarımızdan ufak bir kare:



O zaman 8 Temmuz Cuma günü saat 20:00'de ekran başında yerimizi alalım ve Rengarenk bir dizinin keyfini çıkaralım.


Dizinin tanıtım videosunu merak edenlere:


Görüşmek üzere ...


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Henüz etiket yok.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page