top of page

Bundan sonra Houzz.com adresinde de varız.

Kurulduğumuz günden bu yana güzel gelişmeler olmaya devam ediyor. Yorumlarınız ve sizlerden gelen destekle daha güzel ürünler tasarlamaya, daha yeni fikirlerle karşınıza çıkmaya çalışacağız. İşte bu güzel haberlerden bir tanesi de dünyanın önde gelen ev geliştirme sitelerinden Houzz.com adresinde artık Kadir'in Atölyesi de var.

Houzz.com adresi evlerini yeniden modellemek isteyen, yaratıcı fikirlere açlık duyan ve bunun için de kimlerle, nasıl çalışacaklarını bilmeyen insanları, bu işi gönülden yapan profesyonellerle buluşturan, yeni projelerle dolu, dünyanın her yerinde kullanılan bir internet sitesi. Üstelik bunu yıllardır yaparak bir çok güzel evin yapılmasına vesile olmuşlar.


Houzz'un hikayesi de ayrı bir tatlı açıkcası.

Houzz.com adresinde neler bulabilirsiniz?

Hikayesine geçmeden önce Houzz.com adresinde bulabileceğini yaratıcı bir kaç özelliği listelemek istiyorum.

- Öncelikle tasarım ikileminde kalırsanız, çektiğiniz fotoğrafları buraya yükleyebilirsiniz. Dünyanın her yerinden PRO olarak geçen işin uzmanları sizin bir türlü karar veremediğiniz sorulara çözüm getireceklerdir.


- Bahçenizi mi yenilediniz? Evinizde çalışma alanı mı yarattınız? Evinizde yaptığınız tüm bu yenilikleri burada sergileyebilirsiniz.


- Öncesi ve Sonrası fotoğraflarınızı ekleyerek sizin gibi evlerinde yenilik arayanlara ilham kaynağı olabilirsiniz.


- Bana göre en önemlilerinden bir tanesi buradaki diğer evlerden ilham alabilirsiniz.


- Sitede beğendiğiniz işleri yapan insanlarla görüşüp onları yeni yaptıracağınız ev için kiralayabilirsiniz.


- Gördüğünüz ürünleri beğendiyseniz, birkaç tıklama ile anında satın alabilirsiniz.

Peki Houzz.com nasıl kuruldu?

Adi ve Alon adındaki çift, kendi evleri yenilemek için birçok dergiden küpürler kesip fikirleri kenara biriktiriyordu. Biriktirdikleri fikirler, dergi küpürleri, mimar ve iç mimar isimleri o kadar çok arttı ki başa çıkamaz oldular ve şunu farkettiler, çevresindeki insanların bu küpür yığına büyük bir ilgisi vardı. Herkesin iyi bir uzmana, peyzaja veya iç mimara ihtiyacı vardı.


Bu ihtiyacı gören çift, insanlara ilham vermek için Houzz.com adresini kurdu. Burada güzel evlerin, farklı tasarımların ve yeni fikirlerin sergilendiği bir platform oluşturdular ve şu anda dünyanın neresinde olursanız olun, eviniz için fikirler bulabilir veya halihazırda oraya yüklenmiş olan fikirlere göz gezdirerek bu fikirlerin yaratıcısı olan tasarımcılarla iletişime geçebilirsiniz. Sadece ilham almak için bile bu siteye bakmanızı tavsiye ederiz.

Houzz.com, ister mutfağınızı yenilerken, ister bahçenizde değişikliğe ihtiyaç duyduğunuzda, isterseniz de çocuk odanıza nasıl bir ranza almanız gerektiğine kadar karar verirken mutlaka görmeniz gereken sitelerden bir tanesi.

Ve şimdi Kadir'in Atölyesi de Houzz.com adresinde... Bizler de fikirlerimizi Houzz.com'a yükeleyip tüm dünyadaki yuva kuran insanlara ilham kaynağı olmak istedik. Bizleri ve de projelerimizi artık Houzz.com adresinde bulabilirsiniz. Profesyonel destek alabilir, günlerdir kafanızı kurcalayan tasarım fikirlerini bizlere de danışabilirsiniz. Aşağıdaki Houzz butonuna tıklamanız yeterli.

Bir dahaki yazımıza dek, mutlu kalın.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Henüz etiket yok.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page